Våra sjöstugor

Vackert beläget och med direkt strandläge vid Ålands hav ligger våra sjöstugor. Stugorna har sitt ursprung från 1930-talet och kallas i folkmun för ”pappaskarna” av den anledningen att stugorna byggdes av trälårarna som fraktade hit T-Fordar från USA. 

Stugorna har under åren byggts ut och varsamt renoverats för att behålla sin ursprungliga stil. Vill man koppla av och koppla ned så är det här det ultimata valet.

Sjöstuga 17

På Riddersholms vackraste utpost ligger vår sjöstuga 17. Med sol hela dagen och i direkt söderläge har stugan ett helt unikt läge. Som om inte det vore nog så njuter ni av avskildheten och att spendera dagarna här helt utan elektricitet. Avnjuten kvällarna i fotogenlampornas behagliga sken.Här finns totalt två bostadshus. Ett hus har kök med spis och kylskåp (som drivs med gasol) glas, porslin och husgeråd. Två sovrum med totalt 3 bäddar, matrum med stort fönster och utsikt direkt mot havet och farleden mot Stockholm och Åland. Det andra huset har en dubbelsäng, bord och stolar samt tvättfat.På gården finns utemöbler, grill, dass och flera förråd.

Sjöstuga 24

Sjöstuga 24 har ett vackert läge med sjöutsikt i två riktningar, utöver farleden i söder och småbåtshamnen i väster.Huset har kök med spis och kylskåp, glas, porslin och husgeråd. Sovalkov med familjesäng med totalt 3 bäddar (våningssäng med en bredare underslaf, 120 cm samt en överslaf 80 cm. bäddsoffa med två bäddar. Matrum med stort fönster och utsikt direkt mot havet och farleden mot Stockholm och Åland. På gården finns rymlig altan med utemöbler, grill, dass och förråd.

sv_SESwedish