Kapellskärs Camping Vandrarhem.JPG

STF Kapellskär

Huset har två våningar med trappa utan hiss. På bottenvåningen med ingång i huvudentrén finns familjerummen med egen toalett samt kök och de två matrummen. På samma våningsplan och med egen ingång på kortsidan av husen finns ytterligare två familjerum där också hundar är välkomna. På det övre våningsplanet hittar ni våra dubbelrum och ett stort sällskapsrum. Dusch och toalett finns på båda våningsplanen.

Vårt vandrarhem har 8 rum och totalt 32 bäddar. I huset finns 5 dusch/toa i direkt anslutning till rummen, självtillagningskök med glas, porslin och husgeråd, matrum och stort sällskapsrum med sittgrupper. I trädgården finns utemöbler, grillar och stora gräsytor för lekar och spel

Vårt koncept Hyr-hela-Huset är precis som det låter ni har ett helt vandrarhem helt för er själva. Passar perfekt för kalas, släktträff, konferens, lägerskola, bröllop, möhippa eller svensexa, eller bara en helg med många vänner. Vårt kök har glas, porslin, bord och stolar för 40 pers.

In- och utcheckning

Högsäsong

Incheckning sker i receptionen på campingplatsen mellan kl 15-20. Utcheckning senast kl 12.

Lågsäsong

Incheckning sker per telefon från kl 15. Utcheckning senast kl 12.

Våra rum

Dubbelrum med en extra bädd. Rummet har 2 resårsängar och en utfällbar överslaf. På rummet finns bord och stolar, kylskåp och tvättställ. Toalett och dusch finns i anslutning till rummet. Rummet är beläget på övervåningen med trappa utan hiss.

Dubbelrum med två extra bäddar. Rummet har 2 resårsängar och två utfällbara överslafar.  På rummet finns bord och stolar, kylskåp och tvättställ. Toalett och dusch finns i anslutning till rummet. Rummet är beläget på övervåningen med trappa utan hiss.

Familjerum med 4 bäddar. Rummet har 2 resårsängar och en utfällbar våningssäng. På rummet finns bord och stolar, kylskåp och tvättställ. I den här rumskategorin är hundar välkomna. Toalett och dusch i anslutning till rummet. Rummet är beläget på bottenplan med egen ingång.

Familjerum med 4 bäddar och egen toalett. Rummet har 2 resårsängar och två utfällbara våningssängar. På rummet finns bord och stolar, kylskåp och toalett. Dusch och handikapptoalett finns i anslutning till rummet. Rummet är beläget på bottenvåningen.

Familjerum med 5 bäddar och egen toalett. Rummet har 3 resårsängar och två utfällbara våningssängar. På rummet finns bord och stolar, kylskåp och toalett. Dusch och handikapptoalett finns i anslutning till rummet. Rummet är beläget på bottenvåningen.

Köket och matrummet

På bottenvåningen finns självtillagningskök med dubbla spisar, ugnar, micro, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd.  Köket har ett basutbud av glas, porslin och bestick för 40 pers. Matrummet har sittplatser för ca 30 pers.

Sällskapsrum – samlingslokal

På övervåningen finns sällskapsrummet med sköna sittgrupper och bekväma läsfåtöljer. Rummet kan enkelt ställas om till matsal eller möteslokal. Bord och stolar finns för ca 30 pers. Rummet är utrustat med whiteboardtavla, projektor och filmduk.

Trädgården

I trädgården finns sittmöbler, grillar och stora gräsytor för lekar och spel.

Parkering

Vi erbjuder fri parkering för vandrarhemmets gäster

sv_SESwedish